Barbas Bellfires

Barbas Bellfires maakt eigentijdse en innovatieve gas- en houthaarden. Onlangs hebben zij een restyling van de huisstijl gehad. Sign Service is gevraagd de wijzigingen door te voeren in de signing van het bedrijf.

 

We zijn aan de slag gegaan met het verwerken van de nieuwe huisstijl in diverse elementen zoals de vlaggenmasten voor het pand en de zuil van de entrée. Ook het wagenpark is onder handen genomen. Alle bussen zijn voorzien van belettering met logo. De caddy die Barbas rijdt is volledig full color gewrapt. In de huisstijl van Barbas is een Bokeh-effect toegepast. Dit wilde we graag goed tot zijn recht laten komen op de caddy.

De beste oplossing hiervoor is om  de volkswagen caddy te voorzien van een full color wrap. De full color hebben wij zelf geprint op de beste kwaliteit folie voor langdurige mooi resultaat en een exclusieve uitstraling.

 

Bij de entree, in de showroom en in de kantine zijn enkele gefreesde logo’s geplaatst. Deze logo’s zijn doormiddel van afstandhouders op de muur gemonteerd. Door een dikker materiaal te gebruiken krijgt het logo meer body. Bij de locatie waar leveranciers en medewerkers laden en lossen hebben we routingborden geplaatst. Op de parkeerplaats voor bezoekers plaatsten we duidelijke parkeerborden en routingborden geplaatst.

Dit hebben wij gedaan

22 Icon Autoreclame

Autoreclame

Een exclusieve uitstraling door volledige full color carwrapping.

22 Icon Buitenreclame

Buitenreclame

Aankleding van de buitenzijde van het pand met diverse huisstijlelementen.

22 Icon Renovatie

Decoratie

Gefreesde logo’s bij de entree en in de showroom voor een luxe uitstraling.

22 Icon Routing

Routing

Duidelijke routing voor bezoekers en leveranciers.

Cases