Nieles Electro

Nieles Electro is erkend installateur en verzorgt installatie en adviseert op het gebied van energiebesparing. Zij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. Sign Service is gevraagd om mee te denken over het aanbrengen van reclame-uitingen aan de buitenzijde en sfeer aan de binnenzijde van het pand. Tijdens de verbouwing zaten we aan tafel bij Nieles Electro. Heel fijn, want op deze manier konden we snel aan de slag en kon er bij het doen van aanpassingen aan het pand al rekening worden gehouden met de wensen. We zijn aan de slag gegaan en hebben een verlicht entreebord geplaatst in de huisstijl van Nieles Electro. Daarnaast hebben we langs de roldeuren borden geplaatst waarop zij de intercom konden plaatsen.

 

Ook binnen zijn we aan de slag gegaan en hebben we diverse routingelementen aangebracht. Zowel stickers als panelen moeten ervoor zorgen dat de

verschillende ruimtes zoals kantoren en toiletten makkelijk te vinden zijn. Het kantoor hebben we voorzien van een akoestisch frame, zodat het een prettige werkruimte is waar je met meerdere mensen kunt vergaderen. Ter aankleding hebben we het kantoor voorzien van naadloos behang (Airtex) met daarop afbeeldingen gekozen door Nieles Electro. Zo creeren zij de sfeer die ze willen.

 

Nieles Electro rijdt met meerdere bussen naar klanten door de Kempen. Een perfecte mogelijkheid dus om deze bussen te gebruiken als visitekaartje. Sign Service heeft de busbelettering uitgevoerd De bussen zijn conform huisstijlkleur al geel. Er is gekozen voor een duidelijk herkenbare belettering door middel van het plaatsen van het logo op de bussen. Een aantal bussen hebben een full color sticker op de achterkant van de bus.

Dit hebben wij gedaan

22 Icon Autoreclame

Autoreclame

Belettering van het wagenpark met fullcolour bestickering.

22 Icon Buitenreclame

Buitenreclame

Verlichte panelen aan de gevel voor een goede uitstraling en zichtbaarheid.

22 Icon Renovatie

Decoratie

Sfeer in diverse kantoorruimtes met door de klant gekozen beelden geprint op naadloos behang.

22 Icon Routing

Routing

Stickers en panelen op vloeren en wanden ten behoeve van de routing in het pand.

Cases