TUNSenzo

TUNSenzo is een damesmodewinkel in Reusel. Zij verkopen schoenen, tassen en accessoires van uiteenlopende merken. Het eerste pand werd TUNSenzo te klein. Sign Service is voor het nieuwe grotere pand aan de Markt in Reusel  gevraagd de restyling te verzorgen. De dames van TUNSenzo hadden binnenhuisarchitect Wies Moeskops in de arm genomen om de juiste sfeer en stijl te bepalen. Sign Service heeft geadviseerd met welke materialen de juiste sfeer neergezet kon worden en heeft de uitvoering en montage verzorgd.

 

De fullcolourprints die op de binnenkant van de ramen zijn aangebracht zijn zo aangebracht dat je ook vanaf buiten de beelden ziet, maar deze niet van buitenaf te beschadigen zijn. De beelden zijn gekozen door de binnenhuisarchitect. Wij hebben deze op onze eigen printer geprint, in huis verwerkt en daarna op locatie gemonteerd.

Aan de korte zijde van het winkelpand is ook een fullcolour belettering aangebracht. In deze belettering hebben we rekening gehouden met een etalage element waarin je accessoires kunt plaatsen. De voorbijganger kan zo naar het nieuwe product kijken door een kijkgat in de winkel.

 

Het stoepbord is voorzien van het logo. Buiten zijn lichtbakken geplaatst en voorzien van het logo. Ook binnen hebben we lichtbakken geplaatst. Deze zijn voorzien van sfeerbeelden passend bij het interieur. Dit geeft een chique en herkenbare uitstraling voor bezoekers en voorbijgangers. De muur in de winkel is voorzien van naadloos behang met een afbeelding van oude stenen muur. Op deze manier is de gewenste stoere look voor TUNSenzo extra benadrukt.

Dit hebben wij gedaan

22 Icon Buitenreclame

Buitenreclame

Lichtbakken met logo voor een herkenbare uitstraling van de winkel voor bezoekers en voorbijgangers.

22 Icon Renovatie

Decoratie

De juiste sfeer met fullcolour raamstickers en naadloos behang met een door de klant gekozen afbeelding.

Cases