Creëer een compleet nieuwe uitstraling met interieurfolie

Interieurfolie is een folie die je over verschillende ondergronden kunt zetten. We gebruiken deze interieurfolie over bijvoorbeeld kozijnen en wanden, maar ook op deuren en meubels. Op deze manier wordt renoveren en decoreren heel eenvoudig en is het tevens een duurzame manier van het aanpakken van je interieur.

 

Interieurfolie met verschillende dessins, zoals houtlook, reliëfs maar ook verschillende sfeervolle en frisse kleuren en zelf glitter. Kies de folie die past bij de uitstraling die je nastreeft en geef je interieur die opfrisbeurt!

 

Bekleed bijvoorbeeld het keukenblad met een marmerfolie. Of kies een houtnerf interieurfolie voor de binnendeuren om een hele nieuwe uitstraling te creëren. Ook de kastenwand in het kantoor en de ontvangstbalie worden als nieuw met een hoogwaardige houtfolie. In de foliewaaier van Sign Service vind je lichte en donkere houtfolies, waarmee je je interieur de juiste sfeer geeft.

 

Wist je dat je ook de muren kunt aankleden met een interieurfolie? In onze foliewaaier vind je verschillende steenmotieven met een natuurlijk uitstraling. Zonder breken, verbouwen, en opnieuw metselen, creëer je snel een sfeervolle look. Voor iedere uitstraling vind je een geschikte folie in onze foliewaaier. Zo vind je er ook textielfolies en diverse leerfolies. Door bijvoorbeeld een wand aan te kleden met een niet alledaags motief van textiel of leer geef je een ruimte meteen een andere uitstraling! En mocht je het na deze ervaring niet zien zitten om de andere wanden nog te schilderen, dan bekleden we deze toch voor je met een folie in een lichte kleur. Zo creëren we een mooi geheel.

 

Sign Service uit Bladel, nabij Eindhoven, denkt graag me je mee en geeft je advies over de toepassingen van interieurfolie in jouw interieur geschikt voor renovatie en decoratie. Kwaliteit en hoogwaardige afwerking is waar we voor staan. We werken altijd met veel precisie een oog voor detail!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een oriënterende afspraak. Of download het stalenboek om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden die je hebt met interieurfolie. Vraag Brochure Interieurfolie aan.

Onze expertises

Wij werken aan de uitstraling van jouw bedrijf vanuit een full service benadering. Van autoreclame tot routing, wij nemen het gehele project voor je uit handen en gaan voor de mooiste uitstraling, duurzaam en van hoge kwaliteit.

Autoreclame

Autoreclame

Pakkend de weg op met een uitstraling die bij je past.

 

Bekijk meer >

Buitenreclame

Buitenreclame

Overdag en ‘s avonds opvallen met jouw outdoor visitekaartje.

 

Bekijk meer >

Decoratie

Decoratie

Creëer de juiste beleving en sfeer in verschillende ruimtes met unieke decoratie.

 

Bekijk meer >

Renovatie

Renovatie

Gemakkelijk en duurzaam een nieuwe uitstraling door gebruik van folies.

 

Bekijk meer >

Raamfolies

Raamfolies

Functionele raamfolies inzetbaar voor vele toepassingen.

Bekijk meer >

Routing

Routing

Vanzelfsprekende routing met vakmanschap aangebracht op locatie.

 

Bekijk meer >