Kass BV aanhangwagens

Kass BV is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van aanhangwagens, verkoopwagens en paardentrailers, voor zowel bedrijven als particulieren. In Nederland hebben zij vestigingen in Bladel, Nederweert en Oirschot. Onlangs hebben zij een vestiging in het Belgische Pelt geopend.

 

Op een simpele manier is de glazen pui omgetoverd tot een krachtige eyecathcer. Hierbij hebben wij een one way vision folie toegepast. Dit is uitermate geschikt hiervoor Dit is een folie voorzien van kleine gaatjes, zodat er altijd vrij zicht is naar buiten. Vanaf de buitenzijde kun je niet naar binnen kijken, maar heb je zicht op het sfeerbeeld dat geprint is op de folie. Kass koos hier voor een eigen beelddat wij in onze eigen werkplaats hebben geprint op zelfklevende raamfolie. Deze folie met sfeerbeeld zorgt voor passende aankleding van het pand, zonder dat het zicht belemmerd wordt.

Buiten hebben we een banner geplaatst. De ingang van het pand is verplaatst en de oude ingang mocht niet meer zichtbaar zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om voor de oude deur een plaat te plaatsen. Op deze plaat hebben we een fullcolour print met het logo van Kass geplaatst. Uiteraard hebben we ook nog een beschermlaag over de print gezet, zodat deze tegen de verschillende weersomstandigheden bestand is. De full colour print hebben we in eigen huis geprint. Op deze manier hebben we een goede oplossing gevonden voor het verbergen van de oude deur en een extra reclame-uiting kunnen plaatsen.

Aan de buitenzijde hebben we tevens het pand voorzien van een bord met openingstijden en entreebord, zodat de ingang duidelijk is voor de bezoeker. De roldeur is beletterd en voorzien van het logo en de bestaande zuil is compleet vernieuwd met nieuwe ledverlichting en platen met logo’s en andere huisstijlelementen.

Voor de Kass groep hebben wij meerdere bedrijfswagens beletterd, die zowel in Nederland als België rondrijden. Er is gekozen voor een simpele belettering, waar bij het logo goed zichtbaar is.

Dit hebben wij gedaan

22 Icon Autoreclame

Autoreclame

Een visitekaartje op de weg met een duidelijk belettering met bedrijfslogo.

22 Icon Buitenreclame

Buitenreclame

Aankleding van de gehele buitenzijde van het pand met diverse huisstijlelementen.

Cases