Intelectric

Intelectric is een groeiende organisatie die zich richt op: netwerkoplossingen, projectmontage en het assembleren van halffabricaten. Sign Service is trots inmiddels al jarenlang een goede samenwerking te hebben met Intelectric.

 

Wij zorgen ervoor dat het wagenpark als rijdend visitekaartjes de weg op gaat. We hebben de bussen  voorzien van het logo en andere huisstijlelementen van Intelectric. Op locatie hebben we naast de montage van diverse reclame-uitingen ook de ramen voorzien van een zonwerende raamfolie. Op deze manier zijn alle werkplekken ook in de zomer prettig om te werken.

De roldeuren van het pand zijn voorzien van cijfers, dat goed werkt in de combinatie en zichtbaarheid voor leveranciers. Daarnaast zijn parkeerborden en entreeborden op maat gemaakt, voorzien van de huisstijl en gemonteerd. Voor de parkeerborden is gekozen voor een eigentijds design met RVS look. De randen zijn omgezet waardoor er een cassette wordt gecreëerd. Hierdoor krijgt een parkeerbord meer body en komt het veel beter tot zijn recht. Ook hebben we de brievenbus in de huisstijl van Intelectric gemaakt.

Dit hebben wij gedaan

22 Icon Autoreclame

Autoreclame

Duidelijk zichtbaar op de weg met belettering in de huisstijl.

22 Icon Raamfolie

Raamfolies

Functionele zonwerende raamfolies zorgen ervoor dat de hitte buiten blijft.

22 Icon Routing

Routing

Huisstijlelementen in en om het pand zorgen voor een prettige sfeer

Cases